web analytics

Columns van een boekhandelaar

Ik schrijf al meerdere jaren regelmatig columns voor verschillende media. Ik begon bij de website van Ezzulia en het inmiddels verdwenen dagblad SPITS. Momenteel verschijnen ze onder andere op LinkedIn, Hebban, De Havenaar en de website van Het Boekblad. Incidenteel worden ze ook opgepikt door landelijke dagbladen of de website van NOS.

De meeste columns die ik momenteel schrijf gaan over mijn boekwinkel in Almere-Haven en daarom hebben wij op onze eigen website uiteraard ook een plaats voor deze columns gemaakt.

Eric Herni

Column: Waterdrinker

Column over de kracht van kleine boekwinkels, over mijn boekwinkel in Almere-Haven en over de nieuwe roman van Pieter Waterdrinker.

Lees verder »

Column: Haruf

Iedere week plaats ik een column over mijn boekwinkel in Almere-Haven. Of in ieder geval over ondernemen en retail. Deze keer een zijstapje naar een geweldige auteur wiens werk in Nederland meer aandacht hoort te krijgen. Voor de liefhebbers van bloedmooie romans.

Lees verder »

Column: Kasten

Mijn wekelijkse column over mijn boekwinkel in Almere-Haven. Over ondernemen, retail en vooral over plezier in je werk.

Lees verder »

Column: Goeken

Deze column niet over mijn boekwinkel in Almere-Haven, maar over Paul Goeken, de man achter het pseudoniem Suzanne Vermeer.

Lees verder »

Column: Cruijff

Een column over retail, vooroordelen, leugentjes voor bestwil en het verkopen van boeken. Met mijn boekwinkel in Almere-Haven in het middelpunt. Jeroen Windmeijer heeft deze keer ook een hoofdrol.

Lees verder »

Column: Verhaal

Een column over mijn boekwinkel in Almere-Have. Deze keer over kasten die een eigen verhaal vertellen. Uitbreiding van het assortiment. Nieuwe wegen bewandelen.

Lees verder »

Daphne 03: Lampje

Mijn nieuwe column gaat weer over mijn boekwinkel in Almere-Haven en voor de derde keer over één van mijn meest favoriete klanten, de negenjarige Daphne. Tevens gaat het over een van de allermooiste jeugdboeken van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Lees verder »
Previous slide
Next slide
Scroll naar boven