web analytics

Columns van een boekverkoper

Ik schrijf al meerdere jaren regelmatig columns voor verschillende media. Ik begon bij de website van Ezzulia en het inmiddels verdwenen dagblad SPITS. Momenteel verschijnen ze onder andere op LinkedIn, Hebban, De Havenaar en de website van Het Boekblad. Incidenteel worden ze ook opgepikt door landelijke dagbladen of de website van NOS.

De meeste columns die ik momenteel schrijf gaan over mijn boekwinkel in Almere-Haven en daarom hebben wij op onze eigen website uiteraard ook een plaats voor deze columns gemaakt.

Eric Herni

Column: Cruijff

Een column over retail, vooroordelen, leugentjes voor bestwil en het verkopen van boeken. Met mijn boekwinkel in Almere-Haven in het middelpunt. Jeroen Windmeijer heeft deze keer ook een hoofdrol.

Lees verder »

Column: Verhaal

Een column over mijn boekwinkel in Almere-Have. Deze keer over kasten die een eigen verhaal vertellen. Uitbreiding van het assortiment. Nieuwe wegen bewandelen.

Lees verder »

Daphne 03: Lampje

Mijn nieuwe column gaat weer over mijn boekwinkel in Almere-Haven en voor de derde keer over één van mijn meest favoriete klanten, de negenjarige Daphne. Tevens gaat het over een van de allermooiste jeugdboeken van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Lees verder »

Column: Wasbeer

Een nieuwe column over mijn boekwinkel in Almere-Haven, over ondernemen en retail. Over boeken en auteurs, zoals Haruki Murakami.

Lees verder »

Column: Wandelstok

Een column over ondernemen in Almere-Haven, de plaats waar ik een boekwinkel heb. Over vaste klanten die soms een beetje familie worden.

Lees verder »
Scroll naar boven