web analytics

Columns van een boekverkoper

Ik schrijf al meerdere jaren regelmatig columns voor verschillende media. Ik begon bij de website van Ezzulia en het inmiddels verdwenen dagblad SPITS. Momenteel verschijnen ze onder andere op LinkedIn, Hebban, De Havenaar en de website van Het Boekblad. Incidenteel worden ze ook opgepikt door landelijke dagbladen of de website van NOS.

De meeste columns die ik momenteel schrijf gaan over mijn boekwinkel in Almere-Haven en daarom hebben wij op onze eigen website uiteraard ook een plaats voor deze columns gemaakt.

Eric Herni

Column: Freeman

Over de succesvolle Amerikaanse thrillerauteur Brian Freeman, over Jason Bourne, Robert Ludlum, mijn oude website Ezzulia en toch ook nog een klein beetje over mijn boekwinkel in Almere-Haven.

Lees verder »

Column: Stoepbord

Column over ondernemen in Almere-Haven, de plek waar mijn boekwinkel staat. Over de kracht van een stoepbord voor winkels en over impulsaankopen.

Lees verder »

Column: Strafschop

Over mijn ontmoeting met Johan Cruijff, een oefenwedstrijd met FC Amsterdam en het prille begin van mijn leven als boekverkoper.

Lees verder »

Column: Lolkema

Een nieuwe column over mijn boekwinkel in Almere-Haven maar vooral over mijn opa Lolkema die een melkwinkel had in Amsterdam.

Lees verder »

Column: Waterdrinker

Column over de kracht van kleine boekwinkels, over mijn boekwinkel in Almere-Haven en over de nieuwe roman van Pieter Waterdrinker.

Lees verder »

Column: Haruf

Iedere week plaats ik een column over mijn boekwinkel in Almere-Haven. Of in ieder geval over ondernemen en retail. Deze keer een zijstapje naar een geweldige auteur wiens werk in Nederland meer aandacht hoort te krijgen. Voor de liefhebbers van bloedmooie romans.

Lees verder »

Column: Kasten

Mijn wekelijkse column over mijn boekwinkel in Almere-Haven. Over ondernemen, retail en vooral over plezier in je werk.

Lees verder »

Column: Goeken

Deze column niet over mijn boekwinkel in Almere-Haven, maar over Paul Goeken, de man achter het pseudoniem Suzanne Vermeer.

Lees verder »
Scroll naar boven