web analytics

Columns van een boekhandelaar

Ik schrijf al meerdere jaren regelmatig columns voor verschillende media. Ik begon bij de website van Ezzulia en het inmiddels verdwenen dagblad SPITS. Momenteel verschijnen ze onder andere op LinkedIn, Hebban, De Havenaar en de website van Het Boekblad. Incidenteel worden ze ook opgepikt door landelijke dagbladen of de website van NOS.

De meeste columns die ik momenteel schrijf gaan over mijn boekwinkel in Almere-Haven en daarom hebben wij op onze eigen website uiteraard ook een plaats voor deze columns gemaakt.

Eric Herni

Column: Wasbeer

Een nieuwe column over mijn boekwinkel in Almere-Haven, over ondernemen en retail. Over boeken en auteurs, zoals Haruki Murakami.

Lees verder »

Column: Wandelstok

Een column over ondernemen in Almere-Haven, de plaats waar ik een boekwinkel heb. Over vaste klanten die soms een beetje familie worden.

Lees verder »

Column: Jeugd

Een nieuwe column over mijn boekwinkel in Almere-Haven. Over hashtag#retail, hashtag#ondernemen en jeugdboeken van onder andere Natasza Tardio, Eva Burgers en Uitgeverij Zwijsen.

Lees verder »

Column: Dwars

Mijn nieuwe column, deze keer over de Boekenweek die morgen (7 maart) gaat beginnen. In combinatie met mijn winkel in Almere-Haven. Uiteraard.

Lees verder »

Column: Stokslagen

Mijn nieuwe column over mijn winkel in Almere-Haven, deze keer over spannende boeken en auteurs als onder andere Ilse Ruijters, Marelle Boersma, en Saskia Noort.

Lees verder »

Column: Toverwoorden

Een column over mijn winkel en het winkelcentrum van Almere-Haven. Over de crisis, de problemen van winkeliers en de gezamenlijke strijd voor – en hoop op – betere tijden.

Lees verder »

Daphne 01: Braaksel

Terwijl ik op een woensdagmiddag achter in de winkel een kast met jeugdboeken sta op te ruimen komen een moeder en haar dochter naar mij toegelopen.

Lees verder »
Previous slide
Next slide
Scroll naar boven