web analytics

Onze winkel

Op deze pagina gaan wij onze bezoekers doorlopend informeren over veranderingen binnen ons assortiment en/of de winkel. Nieuwe producten, uitbreiding van assortiment, belangrijke boeken, extra tafels, noem het maar op. Alles wat wij maar de moeite waard vinden om te communiceren. Kom dus regelmatig langs…..

Nieuw: Billy en het reuzen avontuur

Een snufje avontuur, een scheutje vriendschap, een toefje mysterie en een énorme lepel magie: bestsellerauteur en kok Jamie Oliver bedacht het perfecte recept voor een onweerstaanbaar kinderboekendebuut!

Lees verder »

Read Shop Almere: Aanrader

Met het nieuwe logo van The Read Shop Almere: Aanrader gaan wij regelmatig nieuwe of al wat oudere prentenboeken in het zonnetje zetten. Prentenboeken die volgens ons meer aandacht verdienen en ideaal zijn om voor te lezen aan jonge kinderen.

Lees verder »

De onvermijdelijkheid van geweld

‘De onvermijdelijkheid van geweld’, een rijke en tragische roman, neemt de lezer mee naar het imaginaire rijk Nakem en de eeuwen durende dynastie van de Saïfs, die er als listige heersers de baas spelen. Via deze kroniek lezen we over de miskende geschiedenis van Afrika, die ons van binnenuit wordt voorgeschoteld.

Lees verder »

Bestseller: Het ontstaan van de tijd

Hoe komt het dat uit de oerknal een heelal is ontstaan waarin als bij wonder leven mogelijk is? Dit is misschien wel de grootste vraag waarover Stephen Hawking zich het hoofd heeft gebogen tijdens zijn buitengewone leven.

Lees verder »

Verschijnt binnenkort: Het pretpark

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een wel heel bijzonder pretpark: Pacoland! Dit is het enige pretpark ter wereld over Paco. Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

Lees verder »
Scroll naar boven