web analytics

Verschijnt binnenkort: Het pretpark

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een wel heel bijzonder pretpark: Pacoland! Dit is het enige pretpark ter wereld over Paco. Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

VERRASSING

Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…

MUST-READ

Een vrolijk, hartverwarmend en kleurrijk verhaal vol humor, strippagina’s en een vleugje spanning. Een must-read voor kinderen die nu ook eindelijk kunnen lezen over hun favoriete YouTube-helden!

YOUTUBE

Het Pretpark is het superspannend derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé meest succesvolle kinderboekenserie van dit moment.

KINDERJURY

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs. Gouden Boeken

75.000

De Magische Halsband en De Tijdmachine zijn beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Scroll naar boven