web analytics

Onze winkel

Op deze pagina gaan wij onze bezoekers doorlopend informeren over veranderingen binnen ons assortiment en/of de winkel. Nieuwe producten, uitbreiding van assortiment, belangrijke boeken, extra tafels, noem het maar op. Alles wat wij maar de moeite waard vinden om te communiceren. Kom dus regelmatig langs…..

DELTAS VAKANTIE / BACK TO SCHOOL

Opnieuw in ons assortiment: een grote display met Deltas kleurboeken, prikblokken, stickerboeken en vooral lees- en rekenboekjes voor verschillende leeftijden. Leuk voor tijdens de vakantie maar zeker ook als voorbereiding op het nieuwe schooljaar.

Lees verder »

Thriller van de maand juli

Thriller van de maand juli: Het vierde deel over inspecteur Juncker en rechercheur Kristiansen.
Scandinavische topthriller voor lezers van Lars Kepler en Jussi Adler-Olsen.

Lees verder »

Update: Hoe gaat het met onze winkel?

Vorige maand besloten wij om net als in 2018 een gok te nemen. Doordat het ING servicepunt kleiner werd, kregen wij meer ruimte voor de boeken en dus besloten wij ons volledige assortiment in coronatijd te verdubbelen.

Lees verder »

Robotime bouwpakketten

Weet je niet wat je ’s avonds moet gaan doen als er weer eens niets op de televisie is? Of heb je soms gewoon zin om eens iets totaal anders te gaan doen? Wij hebben de oplossing: Robotime bouwpakketten.

Lees verder »

Haal mij* in huis

De winkeliers in het centrum van Almere-Haven zijn een mooie actie gestart voor de winkels die vanwege de lockdown moeten sluiten.

Lees verder »
Scroll naar boven