web analytics

Onze winkel

Op deze pagina gaan wij onze bezoekers doorlopend informeren over veranderingen binnen ons assortiment en/of de winkel. Nieuwe producten, uitbreiding van assortiment, belangrijke boeken, extra tafels, noem het maar op. Alles wat wij maar de moeite waard vinden om te communiceren. Kom dus regelmatig langs…..

Hallmark actie

Leuke Hallmark actie: koop drie producten van Hallmark en krijg een gratis linnen tasje. Zolang de voorraad strekt.

Lees verder »

Linda van Rijn: Terschelling

Als Nina en haar vriend Floris tijdens hun vakantie op Terschelling langer moeten blijven dan verwacht, besluit Nina om vanaf het Waddeneiland haar werk als journalist voort te zetten. Een onderwerp om in te duiken is zo gevonden.

Lees verder »

S.A. Cosby: Alle zondaars zullen bloeden

Titus Crown is de eerste zwarte sheriff van Charon County. In de afgelopen decennia hebben er in Charon slechts twee moorden plaatsgevonden. Maar met jaren ervaring als FBI-agent op zak weet Titus als geen ander dat geheimen altijd onder de oppervlakte etteren.

Lees verder »

Cixin Liu: Het drielichamenprobleem

Het is 1967. Ye Wenjie moet toezien hoe de Rode Garde haar vader doodslaat tijdens de Chinese Culturele Revolutie. Deze moord zal niet alleen haar leven tekenen, maar ook de toekomst van de hele mensheid.

Lees verder »

Nieuw: Tom Clancy – Rode winter

In 1985 stort een F117 neer in de woestijn van Nevada. De Nighthawk is de meest geavanceerde Amerikaanse straaljager en de Sovjet-Unie is er alles aan gelegen om het ultrageheime wapen in handen te krijgen.

Lees verder »
Scroll naar boven