web analytics

Jessica Durlacher: De stem

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem. Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.

Jessica Durlacher

Jessica Durlacher (1961) schreef naast De held (verfilmd en bekroond met de Opzij Literatuurprijs) onder andere de romans Het geweten (bekroond met de Debutantenprijs en het Gouden Ezelsoor), De dochter (genomineerd voor de NS Publieksprijs) en Emoticon. Het zojuist verschenen De stem is Durlachers eerste roman in tien jaar tijd.

Trailer

Ter promotie van De stem werd een kort maar mooi promotiefilmpje gemaakt.
Bekijk hier de trailer.


ISBN: 9789029541930
Uitvoering: gebonden
Prijs: € 24,50
Verschenen: januari 2020
Uitgeverij De Arbeiderspers

[maxbutton id=”1″]

 

 

 

 

Scroll naar boven