web analytics

Ilse Ruijters: Minnaar

Ilse Ruijters

Op donderdag 18 februari a.s. komt Ilse Ruijters naar onze winkel voor de officiële presentatie van haar vierde thriller “Minnaar”. Vanwege de corona maatregelen is dat jammer genoeg zonder publiek, maar dankzij een live-verbinding kan iedereen er toch een beetje bij aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om een exemplaar te reserveren en deze meteen door Ilse te laten signeren. 

Uniek exemplaar

Onderaan deze pagina kan je via een formulier een tekst opgeven die door Ilse in jouw unieke exemplaar van Minnaar zal worden geschreven. Samen met haar handtekening uiteraard. Via je mobiele telefoon ontvang je van ons een betaalverzoek (tikkie) en daarna kan je het gesigneerde exemplaar reeds de volgende dag bij ons komen ophalen. Mooier en makkelijk kunnen wij het anno 2021 niet voor je maken.

Videomeeting

Wil je digitaal aanwezig zijn bij deze unieke boekpresentatie, dan is aanmelden mogelijk via publiciteit@amboanthos.nl. De link naar de videomeeting ontvang je vervolgens op de dag van de presentatie. De boekpresentatie begint om 17:00 uur en zal een klein uur gaan duren.

Minnaar

Minnaar is Ilse Ruijters op haar best: een thriller over liefde, bedrog, seks en moord. Een gepassioneerde liefdesaffaire verandert in een levensgevaarlijke nachtmerrie. In de thriller verandert een gepassioneerde liefdesaffaire in een levensgevaarlijke nachtmerrie.

Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drieëntwintigjarige kitesurfer, nota bene op haar verjaardag. Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar, alleen voor de seks. Ze voelt zich steeds schuldiger over het bedrog, maar als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (24 juni 1979) studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie media entertainment. Haar keuzevakken vulde ze in bij de faculteit Nederlands. In 2008 won ze de IVIO Andries Greinerprijs, een aanmoedigingsprijs voor Flevolands schrijftalent. Dat betekende een boost voor haar schrijfcarrière. Ze zegde haar baan in loondienst op, kocht van het prijzengeld een nieuwe laptop en ging als freelance publicist aan de slag.

Prijzen

In 1979 debuteerde Ilse met De onderkant van sneeuw als thrillerschrijfster. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de HebbanThriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017. In april 2019 verscheen haar eerste non-fictieboek: Vruchtbaar, voor stellen bij wie zwanger worden niet meteen lukt. Hiervoor interviewde ze bijna vijftig professionals en ervaringsdeskundigen. Ook haar eigen ervaringen komen aan bod. Ze deed er acht jaar over om zwanger te raken. Haar derde thriller, Meisje van me, won de Thrillzone Award en werd genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs.

Ilse woont samen met haar man Bas ten Brinke, hun dochter Betje en hond Dunya in Almere.

Ilse Ruijters
Ilse Ruijters: Minnaar
ISBN: 9789026352218
Uitvoering: Paperback
Prijs: € 18,99
Uitgeverij: Ambo | Anthos

BESTEL JE EXEMPLAAR VAN MINNAAR VIA HET ONDERSTAANDE FORMULIER

Met het invullen en versturen van deze bestelling zal Jeroen Windmeijer een exemplaar van zijn nieuwe boek voor u signeren. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken om het boek bij ons op te halen.

 

 

Scroll naar boven