web analytics

Onze winkel

Op deze pagina gaan wij onze bezoekers doorlopend informeren over veranderingen binnen ons assortiment en/of de winkel. Nieuwe producten, uitbreiding van assortiment, belangrijke boeken, extra tafels, noem het maar op. Alles wat wij maar de moeite waard vinden om te communiceren. Kom dus regelmatig langs…..

Femmetje de Wind: Hij noemde me Elly

Tegen het steeds grimmiger decor van een bezet Amsterdam wordt de zestienjarige Elly Blocq verliefd op Wim Vleeschhouwer, de voorzitter van de tafeltennisvereniging. Maar op een koude winteravond begin 1943 staan twee NSB’ers voor de deur: Elly moet meekomen. Wim is radeloos en besluit vrijwillig met haar mee te gaan.

Lees verder »

Mathijs Deen: De redder

Nederlandse vakantiegangers vinden aan de kust van Northumberland de skeletresten en een reddingsvest van een drenkeling. Het reddingsvest blijkt afkomstig te zijn van de sleepboot Pollux, die eenentwintig jaar eerder ten noorden van Rottumerplaat is gezonken.

Lees verder »

Vico Olling: Drugsbaron

Janus van Wesenbeeck stond model voor Ferry Bouman uit de Netflixserie Undercover. In dit boek vertelt Van Wesenbeeck het ware verhaal. In Nederland wordt hij de ‘Don van het Zuiden’ genoemd. De Belgische justitie noemt hem in 2011 de leider van het grootste drugskartel van de Benelux.

Lees verder »

Teun van de Keuken: De mens is een plofkip

Echt voedsel met herkenbare ingrediënten heeft de afgelopen decennia grotendeels plaatsgemaakt voor zwaar bewerkt fabrieksvoer zonder enige voedingswaarde, dat zo aangenaam is van structuur en smaak dat we er geen genoeg van krijgen.

Lees verder »

Ilse Ruijters: Help Me

De psychiatrisch patiënten die advocaat Roosmarijn Weijmer bijstaat, lopen met haar weg. Ze voelen zich door haar gezien: eindelijk komt er iemand op voor hun rechten.

Lees verder »

Eva Vriend: Het eiland van Anna

De aangrijpende geschiedenis van Schokland en de zoektocht naar een verloren thuis. Eva Vriend laat zien hoe het verhaal van het voormalige Zuiderzee-eiland tot op de dag van vandaag doorwerkt.

Lees verder »

Jan Vriend: Alles over André

André van Duin staat in het voorjaar van 2024 maar liefst zestig jaar in de schijnwerpers. Alle reden om samen met Nederlands grootste komiek terug te blikken op zijn indrukwekkende leven en loopbaan.

Lees verder »

Nieuwe jeugdboeken

Drie nieuwe jeugdboeken die onlangs zijn verschenen. Mooie aanvullingen voor ons assortiment en een verrijking voor de boekenkast van jonge lezers.

Lees verder »

Bestsellers maart/april

Iedere dag verschijnen er weer vele tientallen boeken. Onze winkel is veel te klein om die allemaal op voorraad te nemen, maar wat we niet hebben kunnen wij natuurlijk altijd bestellen.  De zogenaamde bestsellers en meest belangrijke nieuwe boeken hebben wij echter wel.

Lees verder »
Scroll naar boven