web analytics

Nieuw: Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer – Revolutie

In ‘Revolutie’ van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer wordt Simon Ryevaar meegesleept in een zinderend complot vol verloren gewaande manuscripten, toegewijde huurmoordenaars en obscure genootschappen.

RYEVAAR

Simon Ryevaar, religieus antropoloog aan de Universiteit van Leiden, is direct geïntrigeerd als hij wordt verzocht met spoed naar Rome te komen. Giacomo Fratello, werkzaam in het Vaticaan, heeft een papyrus ontdekt waaruit blijkt dat het leven van Jezus radicaal anders verliep dan de kerk de wereld al eeuwenlang voorhoudt.

MOORDENAARSDUO

Simon is echter niet de enige die naar Rome afreist. Een niets ontziend moordenaarsduo is Giacomo eveneens op het spoor. Zij zijn onderdeel van De Organisatie, een mysterieuze groepering die in het geheim de jacht heeft geopend op hetzelfde explosieve geschrift.

KLOPJACHT

Simon schakelt de hulp in van journalist Nova le Temps. Wat volgt is een bloedstollende klopjacht door Europa, waarin Simon en Nova niet alleen op de hielen worden gezeten door revolutionaire terroristen, maar ook door de Nederlandse, Italiaanse én Poolse politiemachten – op verdenking van moord.

RECENSIES

**** ‘Een geslaagde samenwerking.’ − De Telegraaf

**** ‘Openbaring is oudtestamentisch spannend.’ − Dagblad van het Noorden

Scroll naar boven