web analytics

Jeroen Windmeijer signeert donderdag 8 april zijn nieuwe boek

Foto: Taco van der Eb

Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer komt donderdag 8 april bij The Read Shop Almere-Haven zijn nieuwe thriller “Het Evacomplex” signeren, de opvolger van het zeer succesvolle “Het Isisgeheim”.

Wil jij een uniek exemplaar van het nieuwe boek van Jeroen Windmeijer? Maak dan een afspraak voor aankomende donderdag of bestel een gesigneerd exemplaar via het onderstaande formulier. Jeroen Windmeijer zal aan het begin van de middag onze winkel bezoeken.

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer is een Nederlandse auteur van spannende avonturenromans die de laatste jaren bijzonder hard aan de weg timmert. Met zijn eerste boeken werd hij al snel de Nederlandse Dan Brown genoemd, maar inmiddels is het duidelijk dat Windmeijer veel meer is dan dat.

Antropoloog

Met een geheel eigen stijl heeft hij zijn succes vooral te danken aan zijn eigen kwaliteiten als auteur en zijn vergelijkingen absoluut niet nodig. De Nederlandse auteur en antropoloog is inmiddels een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige thrillerlandschap.

Trilogie

In zijn boeken weet Jeroen Windmeijer (1969) feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden. Hij vindt witte vlekken in de Bijbelse en wereldgeschiedenis en kleurt deze op overtuigende wijze in. Eerder schreef hij de Peter de Haan trilogie, bestaande uit de delen “De bekentenissen van Petrus”, “Het Pauluslabyrint” en “Het Pilgrim Fathers Complot”, die met veel enthousiasme werden ontvangen. Daarna volgde de eveneens succesvolle “De Offers” en het samen met Jacob Slavenburg geschreven “Het Isisgeheim”.

Het Evacomplex

‘Jullie zullen niet sterven…’
De internationaal befaamde slangendeskundige Frank van As werkt bij Naturalis, het natuurhistorisch museum in Leiden. Hij gebruikt zijn kennis echter ook in de kringen rond de charismatische voorganger van een mysterieuze gemeenschap, zonder te weten welk onheil hij daarmee over zichzelf – en over zijn vrouw Cat – afroept. Dat dringt pas tot hem door als de eerste dode is gevallen. Lukt het hun om zichzelf op tijd uit deze wurggreep te bevrijden?

Genesis

Journaliste Magda Filippo stuit in de tussentijd op een alternatieve uitleg van het Bijbelse Genesisverhaal en de rol van Eva daarin. De gebeurtenissen lijken met elkaar verstrengeld te zijn, maar hoe? Haar spannende zoektocht leidt haar van wonderbaarlijke religieuze tradities naar eeuwenlang verborgen boodschappen in de Sixtijnse kapel. Zonder het te beseffen hebben zij zich allemaal in een slangenkuil begeven…


ISBN: 9789402707212
Prijs: € 21,99
Uitvoering: paperback
Verschenen: april 2021
Uitgeverij: HarperCollins

BESTEL “HET EVACOMPLEX” VIA HET ONDERSTAANDE FORMULIER

Vermeld je naam, mobiele nummer (voor betaalverzoek) en e-mailadres.
Geef duidelijk aan dat het om een gesigneerd exemplaar gaat en vermeld de tekst waarvan jij wilt dat Jeroen Windmeijer het in jouw unieke exemplaar van “Het Evacomplex” schrijft…..

Met het invullen en versturen van deze bestelling zal Jeroen Windmeijer een exemplaar van zijn nieuwe boek voor u signeren. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken om het boek bij ons op te halen.

 

Scroll naar boven