web analytics

Haal mij* in huis

De winkeliers in het centrum van Almere-Haven zijn een mooie actie gestart voor de winkels die vanwege de lockdown moeten sluiten. ‘Voorkom dat ik verdwijn uit Almere-Haven’. Behalve een grote advertentie in Almere Deze Week is er ook een speciale website gemaakt. 

Papa en Mama winkels zijn de toekomst!
Oftewel, uw lokale winkelier.

Met winkeliers bedoelen wij de onafhankelijke retailers die een eigen formule hebben. Boutiekjes, gespecialiseerde schoenwinkels, bloemenzaken, boekenzaken, metaal vakhandels. Deze winkels verdienen uw respect in deze moeilijke tijden.

Waarom? Vooral nu komen steeds meer mensen tot de conclusie dat winkelstraten in alle steden dezelfde formulewinkels hebben. En die zijn altijd weer hetzelfde, zonder kraak of smaak.
En het is duidelijk geworden dat onafhankelijke winkels hun unieke geur, kleur en smaak geven aan de winkelstraat. Zij bezorgen de consument een unieke beleving. Net als de Horeca.

Met hun kennis van zaken, service en advies krijgt u met uw bezoek een goed advies, een leuke ervaring en een mooi verhaal om thuis te vertellen aan familie en vrienden.

Alleen… in deze moeilijke tijden is er weinig toekomstperspectief en zijn de financiële steunpakketten mager. Ze vallen meermaals buiten de boot. Zij zijn niet in loondienst en teren nu op hun gespaarde pensioengeld. Ze zijn wel aangesloten bij hun belangenorganisatie maar die kan ze niet steunen in tijden van Corona. En ze willen niet alleen klagen maar de handen uit de mouwen steken. Zodoende dit initiatief…

Steun de winkeliers en haal ze* in huis!
Kijk op www.winkelieraanhuis.nl, kies uw winkelier en vraag wat u nodig heeft.

U bent geholpen, uw winkelier blijft bestaan en uw winkelgebied blijft straks de combinatie van gezellig winkelen en (uit) eten.

DANK U !

Scroll naar boven