web analytics

De TOP lijstjes van ....

Een serie van toplijsten die worden samengesteld door bekende auteurs. Wat zijn hun favoriete boeken uit 2020? Of wat zijn de beste boeken die zij ooit hebben gelezen? 

Ter inspiratie voor de bezoekers van onze (online) winkel. Wat zou Simon de Waal lezen? Of Michael Robotham? Harlan Coben? Elvin Post? Oek de Jong? Wij gaan hier op onze website al die lijstjes plaatsen. Handig voor als u het even niet meer weet welk boek  de moeite waard is. 

Top10

Top 10 van Deon Meyer

Van Deon Meyer verscheen deze week de nieuwe thriller “Donkerdrift”. Het zevende deel over inspecteur Bennie Griessel. Exclusief voor The Read Shop Almere-Haven maakte Deon Meyer een Top 10 van boeken die hij bij leven en welzijn nog een keer opnieuw zou willen lezen.

Lees verder »
Top10

Top 10 van Walter van den Berg

Deze week hebben wij de Top10 van de Nederlandse bestsellerauteur Walter van den Berg, van wie vorig jaar bij uitgeverij Hollands Diep de geweldige roman “Ruimte” verscheen. Het in 2016 bij Das Mag verschenen “Schuld” werd bij DWDD uitgeroepen tot Boek van de Maand en stond op de shortlist van de Libris Literatuurprijs.  

Lees verder »
Top10

Top 10 van Ilse Ruijters

Deze week de Top10 van thrillerauteur Ilse Ruijters, van wie onlangs het zeer spannende “Minnaar” verscheen. Aankomende donderdag hebben wij vanuit onze winkel de digitale boekpresentatie, waarbij Ilse Ruijters ook boeken zal gaan signeren.

Lees verder »
Top10

Top 10 van Brian Freeman

De Top10 van de Amerikaanse bestsellerauteur Brian Freeman, die onlangs de eer ten deel viel dat hij na Eric van Lustbader nu de nieuwe boeken in de serie over Jason Bourne mag gaan schrijven.

Lees verder »
Top10

Top 10 van Jeroen Windmeijer

De Top 10 van Jeroen Windmeijer, auteur van spannende avonturenromans, die de laatste jaren bijzonder hard aan de weg timmert. Met zijn eerste boeken werd hij al snel de Nederlandse Dan Brown genoemd, maar inmiddels is het duidelijk dat Windmeijer veel meer is dan dat.

Lees verder »
Scroll naar boven