web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Actueel

Binnenkort: de top 10 van…..

Binnenkort beginnen wij een serie van toplijsten die worden samengesteld door bekende auteurs. Wat zijn hun favoriete boeken uit 2020? Of wat zijn de beste boeken die zij ooit hebben gelezen?

Lees verder »
Roman

Sylvain Tesson: De sneeuwpanter

‘In Tibet leeft een dier waar ik al tien jaar naar op zoek ben,’ zei Munier. ‘Het houdt zich op in de hooglanden. Je moet enorme afstanden afleggen om het te kunnen zien.

Lees verder »
Non-Fictie

Dan Morain: Kamala’s pad

Onthullende biografie over de eerste zwarte vrouwelijke vicepresident, die als dochter van twee immigranten in het gesegregeerde Californië uitgroeide tot een van de belangrijkste politici van de Verenigde Staten.

Lees verder »
Thriller

Elvin Post: De cursus

Een nieuwe thriller van Elvin Post is altijd iets om naar uit te kijken. Een persoonlijk favoriet van Eric die al zijn boeken heeft verslonden.

Lees verder »
Roman

Haruki Murakami: Twee nieuwe romans

Er verschenen onlangs maar liefst twee nieuwe romans van de Japanse grootmeester Haruki Murakami. Een persoonlijke favoriet van Astrid en Eric. Beide boeken zijn zeer de moeite waard en ook uitmuntend vormgegeven door uitgeverij Atlas Contact.

Lees verder »
Roman

David Mitchell: Utopia Avenue

Van David Mitchell verscheen onlangs de prachtige roman “Utopia Avenue” over een vierkoppige rockband in het Engeland van de jaren zestig. Het verhaal van de opkomst en ondergang van een volledig door de auteur verzonnen rockband.

Lees verder »
Scroll naar boven