web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Thriller

Elvin Post: De cursus

Een nieuwe thriller van Elvin Post is altijd iets om naar uit te kijken. Een persoonlijk favoriet van Eric die al zijn boeken heeft verslonden.

Lees verder »
Roman

Haruki Murakami: Twee nieuwe romans

Er verschenen onlangs maar liefst twee nieuwe romans van de Japanse grootmeester Haruki Murakami. Een persoonlijke favoriet van Astrid en Eric. Beide boeken zijn zeer de moeite waard en ook uitmuntend vormgegeven door uitgeverij Atlas Contact.

Lees verder »
Roman

David Mitchell: Utopia Avenue

Van David Mitchell verscheen onlangs de prachtige roman “Utopia Avenue” over een vierkoppige rockband in het Engeland van de jaren zestig. Het verhaal van de opkomst en ondergang van een volledig door de auteur verzonnen rockband.

Lees verder »
Roman

Carys Davies: West

Deze debuutroman van de Amerikaanse auteur Carys Davies is volgens Astrid en Eric misschien wel de allermooiste roman van 2020. Aanbevolen.

Lees verder »
Recensie

Annet Schaap: Lampje

Annet Schaap is onder andere bekend van haar illustraties voor de jeugdboeken van Jacques Vriens, Janneke Schotveld en Francine Oomen. Met “Lampje” maakte ze eerder dit jaar haar debuut als auteur.

Lees verder »
Thriller

Michael Robotham: Leven of dood

Soms verschijnen er thrillers die het genre ruimschoots overstijgen. Volgens ons is dit zo’n voorbeeld. Een prachtig geschreven verhaal door de uit Australië afkomstige auteur Michael Robotham.

Lees verder »
Scroll naar top