web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Thriller

Ilse Ruijters: Minnaar

Op donderdag 18 februari a.s. komt Ilse Ruijters naar onze winkel voor de officiële presentatie van haar vierde thriller “Minnaar”. Vanwege de corona maatregelen is dat jammer genoeg zonder publiek, maar dankzij een live-verbinding kan iedereen er toch een beetje bij aanwezig zijn.

Lees verder »
Roman

Jan Brokken: De tuinen van Buitenzorg

Toen de 23-jarige Olga en de twee jaar oudere Han in 1935 naar Nederlands-Indië verhuisden, was het alsof de ene na de andere wereld voor hen openging, in een bijna duizelingwekkend tempo. De eerste maanden brachten ze door op Java, later woonden ze in Makassar, waar Han als theoloog onderzoek deed.

Lees verder »
Roman

Anna Hope: Verwachting

“Verwachting” is de bejubelde roman van Anna Hope, die dit jaar op vele shortlists zal prijken. Voor fans van Zadie Smith, Sheila Heti en Sally Rooney. 

Lees verder »
Voorleesboek

Elmer de lapjesolifant

Elmer is al vele jaren een zeer bekend en geliefd personage in vele voorleesboeken van de Britse auteur David McKee. Wij verkopen een prachtige knuffel

Lees verder »
Actueel

Robotime bouwpakketten

Weet je niet wat je ‘s avonds moet gaan doen als er weer eens niets op de televisie is? Of heb je soms gewoon zin om eens iets totaal anders te gaan doen? Wij hebben de oplossing: Robotime bouwpakketten.

Lees verder »
Actueel

Haal mij* in huis

De winkeliers in het centrum van Almere-Haven zijn een mooie actie gestart voor de winkels die vanwege de lockdown moeten sluiten.

Lees verder »
Actueel

Binnenkort: de top 10 van…..

Binnenkort beginnen wij een serie van toplijsten die worden samengesteld door bekende auteurs. Wat zijn hun favoriete boeken uit 2020? Of wat zijn de beste boeken die zij ooit hebben gelezen?

Lees verder »
Non-Fictie

Dan Morain: Kamala’s pad

Onthullende biografie over de eerste zwarte vrouwelijke vicepresident, die als dochter van twee immigranten in het gesegregeerde Californië uitgroeide tot een van de belangrijkste politici van de Verenigde Staten.

Lees verder »
Scroll naar top