web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Voorleesboek

Elmer de lapjesolifant

Elmer is al vele jaren een zeer bekend en geliefd personage in vele voorleesboeken van de Britse auteur David McKee. Wij verkopen een prachtige knuffel

Lees verder »
Actueel

Robotime bouwpakketten

Weet je niet wat je ‘s avonds moet gaan doen als er weer eens niets op de televisie is? Of heb je soms gewoon zin om eens iets totaal anders te gaan doen? Wij hebben de oplossing: Robotime bouwpakketten.

Lees verder »
Actueel

Haal mij* in huis

De winkeliers in het centrum van Almere-Haven zijn een mooie actie gestart voor de winkels die vanwege de lockdown moeten sluiten.

Lees verder »
Actueel

Binnenkort: de top 10 van…..

Binnenkort beginnen wij een serie van toplijsten die worden samengesteld door bekende auteurs. Wat zijn hun favoriete boeken uit 2020? Of wat zijn de beste boeken die zij ooit hebben gelezen?

Lees verder »
Non-Fictie

Dan Morain: Kamala’s pad

Onthullende biografie over de eerste zwarte vrouwelijke vicepresident, die als dochter van twee immigranten in het gesegregeerde Californië uitgroeide tot een van de belangrijkste politici van de Verenigde Staten.

Lees verder »
Thriller

Elvin Post: De cursus

Een nieuwe thriller van Elvin Post is altijd iets om naar uit te kijken. Een persoonlijk favoriet van Eric die al zijn boeken heeft verslonden.

Lees verder »
Scroll naar top