web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Roman

Haruki Murakami: Eerste persoon enkelvoud

In deze verhalenbundel van Haruki Murakami verandert een toevallige ontmoeting op een parkbankje in een raadselachtig wiskundig onderhoud dat de verteller decennia later nog bezighoudt. Een naamloze, oudere man denkt terug aan twee bepalende liefdes uit zijn jeugd.

Lees verder »
Roman

Adriaan van Dis: Klifi

In ‘KliFi’ van Adriaan van Dis zijn De Oranjes verjaagd, de republiek Nederland likt haar wonden na een orkaan en het volk schikt zich in een president die ontkennen tot kunst heeft verheven.

Lees verder »
Thriller

Boekpresentatie Ilse Ruijters

Vanmiddag om 17:00 uur begint de digitale boekpresentatie van het nieuwe boek van thrillerauteur Ilse Ruijters: Minnaar. Het ideale moment om een gesigneerd exemplaar van haar te bemachtigen.

Lees verder »
Thriller

Ilse Ruijters: Minnaar

Op donderdag 18 februari a.s. komt Ilse Ruijters naar onze winkel voor de officiële presentatie van haar vierde thriller “Minnaar”. Vanwege de corona maatregelen is dat jammer genoeg zonder publiek, maar dankzij een live-verbinding kan iedereen er toch een beetje bij aanwezig zijn.

Lees verder »
Roman

Jan Brokken: De tuinen van Buitenzorg

Toen de 23-jarige Olga en de twee jaar oudere Han in 1935 naar Nederlands-Indië verhuisden, was het alsof de ene na de andere wereld voor hen openging, in een bijna duizelingwekkend tempo. De eerste maanden brachten ze door op Java, later woonden ze in Makassar, waar Han als theoloog onderzoek deed.

Lees verder »
Roman

Slobodan Snajder: De reparatie van de wereld

Georg Kempf is een Kroaat met Duitse wortels. In de Tweede Wereldoorlog wordt hij als ‘Volksduitser’ door de SS ingelijfd en trekt hij door Polen. Maar hij deserteert en komt terecht bij een Pools-Russische sabotage-eenheid.

Lees verder »
Roman

Anna Hope: Verwachting

“Verwachting” is de bejubelde roman van Anna Hope, die dit jaar op vele shortlists zal prijken. Voor fans van Zadie Smith, Sheila Heti en Sally Rooney. 

Lees verder »
Roman

Jessica Durlacher: De stem

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres.

Lees verder »
Voorleesboek

Elmer de lapjesolifant

Elmer is al vele jaren een zeer bekend en geliefd personage in vele voorleesboeken van de Britse auteur David McKee. Wij verkopen een prachtige knuffel

Lees verder »
Actueel

Robotime bouwpakketten

Weet je niet wat je ’s avonds moet gaan doen als er weer eens niets op de televisie is? Of heb je soms gewoon zin om eens iets totaal anders te gaan doen? Wij hebben de oplossing: Robotime bouwpakketten.

Lees verder »
Actueel

Haal mij* in huis

De winkeliers in het centrum van Almere-Haven zijn een mooie actie gestart voor de winkels die vanwege de lockdown moeten sluiten.

Lees verder »
Scroll naar boven