web analytics

Aanbevolen door The Read Shop Almere-Haven

Tijdens een corona lockdown een mooi boek lezen? Wij geven hier graag een voorzet. En wil u een meer persoonlijk advies? Ook dat kan! Bel of mail uw favoriete lokale boekhandelaar. En dan zorgen wij er ook voor dat het snel in uw bezit komt. 

Winkel

Update: Hoe gaat het met onze winkel?

Vorige maand besloten wij om net als in 2018 een gok te nemen. Doordat het ING servicepunt kleiner werd, kregen wij meer ruimte voor de boeken en dus besloten wij ons volledige assortiment in coronatijd te verdubbelen.

Lees verder »
Recensie

Andrew Krivak: De beer

Bij toeval kwam “De beer” van Andrew Krivak op mijn pad. De mooie omslag trok mijn aandacht en de tekst dat het een post apocalyptisch sprookje betrof deed de rest. Na bijna een jaar in corona tijd wekte dat mijn interesse.

Lees verder »
Thriller

Karen Rose: In alle onschuld

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen, maar geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is die nacht. Heeft het voorval te maken met het verleden dat hij achter zich gelaten dacht te hebben?

Lees verder »
Voorleesboek

Loes Riphagen: Coco kan het

Coco kan het! is een nieuw en heel eigen prentenboek van Loes Riphagen, een prachtverhaal over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Prentenboek van het jaar in 2021

Lees verder »
Roman

Lale Gül: Ik ga leven

‘Muziek mag niet, daten is verboden, het hebben van vrienden van het andere geslacht is onwettig, je leuk kleden en opmaken is ongepast, ’s avonds buiten zijn is niet geoorloofd, “vieze, immorele” films en series kijken is onaanvaardbaar (en dan bedoel ik geen porno, gewoon een film waarin wordt gezoend)’

Lees verder »
Scroll naar boven